Opret en E-mail konto i Cpanel

Du kan her se hvordan du opretter en ny E-mail konto på din server.

• Log ind på dit Cpanel og klik på ikonet E-mail-konti.

opret-email-1

• Dernæst skal du indtaste den nye E-mailadresse, du vil oprette og udfylde de nødvendige oplysninger til det.

opret-email-2

• Her er de felter, du har brug for at udfylde, for at oprette din nye E-mail adresse
    • E-mail feltet: Indtast den e-mailadresse, du vil oprette. Bemærk, at du kun kan vælge kun fra de domæner, der er tilknyttet din konto - det vil sige dit primære domæne og alle addon og parkerede domæner.
    • Adgangskode feltet: Vælg en stærk adgangskode til din nye E-mail adresse. Adgangskoden styrke meteret, vil hjælpe dig med om det er sikkert nok.
    • Størrelsen på E-mail kontoen: Vælg størrelsen på din E-mail konto. Bemærk, at forskellige konti har forskellig maksimal postkasse størrelse. Du vil se en note med dit specifikke begrænsning over dette område.
    • Når du er klar, skal du trykke på knappen Opret konto nederst. Din nye E-mail adresse vil være oprettet og kan bruges i løbet af få sekunder.