cPanel kommer med flere værktøjer, der giver dig detaljerede statistikker. Du får her en kort gennemgang af deres funktionalitet.

log-statistik-1

• Båndbredde - her kan du kontrollere båndbredde på din konto.

log-statistik-2

• Webalizer - dette er et kompleks statistik program, som visualiserer besøgene på webstedet i grafik og diagrammer.
log-statistik-3

• Webalizer FTP - det er en kompleks statistik program, som visualiserer de besøg på din konto via FTP-protokollen i grafik og diagrammer.
log-statistik-4

• Raw Access Logs - dette værktøj giver dig de rå logdata, det er gemt på serveren, uden yderligere ændringer.
log-statistik-5
  • Fejllog - logger alle fejl genereret af din hjemmeside. Dette værktøj giver dig mulighed for at afgøre, om der er et problem med dit website, scripts etc.

log-statistik-6

• Awstats - det mest omfattende visuelle statistik værktøj i cPanel. Viser de besøg der har været på dit website med mange detaljer.
log-statistik-7