Ny databeskyttelsesforordning indføres

En ny databeskyttelsesforordning (også kaldet Persondataforordningen) besluttet på EU-niveau, træder i kraft fra 25. maj 2018.Den nye databeskyttelsesforordning kaldes GDPR (General Data Protection Regulation) har til formål at styrke og harmonisere beskyttelsen af personoplysninger indenfor EU.Man kan læse mere om GDPR her.Den afløser ... Læs mere »

12th Mar 2018
Joomla med PHP 7 support

Joomla understøtter nu PHP 7Vidste du at den nye Joomla 3.5.1 nu understøtter det nye PHP 7 med fuld musik, det vil sige at du kan gøre brug af vores PHP 7 i dit cPanel og dermed hente helt vanvittige hastigheder i din Joomla installation hos WPhosting, vi snakker rigtig meget hastighedsforskel, når du skifter til PHP 7 Prøv at tjekke det ud ... Læs mere »

8th Apr 2016
Optimering af billeder i din Wordpress

Vi får ofte spørgsmål omkring optimering af billeder i Wordpress, vi har været ude og kigge os omkring og har fundet en super god guide til dig, der fortæller om både forskellige værktøjer til at optimere dine billeder med og også forklaringer på hvad optimering er for en størrelse og hvorfor man skal optimere billederne.Vi håber du ... Læs mere »

22nd Mar 2016
Hvorfor skal du vælge WPhosting?

Det kan siges meget enkelt.

Vi kan ting med Wordpress, andre hosting udbydere ikke kan og vi tilbyder mange ting til Wordpress, andre hosting udbydere ikke kan tilbyde.

Ganske enkelt, Alle kan hoste Wordpress, WPhosting gør det bare lidt bedre end alle andre, det er hele forskellen.

 

19th Mar 2016
Wordpress sikkerhed

Vi kan anbefale at bruge dette plugin til ekstra sikkerhed på din Wordpress installation:

http://wphosting.dk/knowledgebase/268/Sikkerhed-pa-din-Wordpress.html

Den giver dig ekstra sikkerhed direkte på din wordpress, udover den store sikkerhed vi tilbyder direkte på serverne.

19th Feb 2016
ALERT - er dit website eller webshop sikret ?

For få timer siden blev en kritisk "fejl" i GNU C-bibliotek (glibc) annonceret sammen med en "proof of concept" for angrebet. Dette bibliotek er en af de vigtigste komponenter i de fleste Linux-distributioner (hvis ikke alle), herunder dem, der anvendes til server OS'er. Uden at gå for meget i tekniske detaljer, kan en hacker udnytte den til at ... Læs mere »

18th Feb 2016
Hjemme er bedst for Wordpress

Hvad siger du til at få hosting af din Wordpress, på servere der rent faktisk er bygget og konfigureret til det, ville det ikke være et stort plus i forhold til at have din Wordpress hostet på en helt almindelig server, der ikke tilbyder dig noget specielt i forhold til dit valgte CMS system. Vi tilbyder dig denne ekstra service, da alle ... Læs mere »

16th Feb 2016
WPhosting tilbyder nu Gratis SSL

Det er med stor glæde og fornøjelse at WPhosting nu kan tilbyde alle kunder GRATIS SSL på alle hoteller, domæner, subdomæner etc. Vores samarbejdspartner på server siden har nu frigivet, så alle kan få gratis SSL installeret. Hvad indeholder og er dette gratis SSL så: Det er 100% gratis Super nem installation Ingen irriterende ... Læs mere »

2nd Feb 2016
Core Joomla - Sårbarhed Patched i Version 3.4.5

Core Joomla - Sårbarhed Patched i Version 3.4.5 For et par dage siden, blev en kritisk fejl fundet i Joomla's kerne. Det kommer fra et input i Joomlas kerne, hvilket gør en SQL input muligt. Resultatet af et sådant angreb kan føre til helt kompromitterede websites - det vil sige f.eks. stjålne login detaljer, overtagelse af hjemmesidens ... Læs mere »

23rd Oct 2015
Jetpack opdatering

Vi vil gøre opmærksom på at hvis du bruger Jetpack, bør du opdatere den til seneste version, i begyndelsen af Oktober fandt man et sikkerhedsproblem i JetPack, som er en af de mest almindeligt anvendte WordPress plugins, dette blev afsløret af Sucuri.Sikkerhedsproblemet var alvorligt, fordi en hacker kunne udnytte kontaktformular plugin til ... Læs mere »

15th Oct 2015