Ny databeskyttelsesforordning indføres

En ny databeskyttelsesforordning (også kaldet Persondataforordningen) besluttet på EU-niveau, træder i kraft fra 25. maj 2018.Den nye databeskyttelsesforordning kaldes GDPR (General Data Protection Regulation) har til formål at styrke og harmonisere beskyttelsen af personoplysninger indenfor EU.Man kan læse mere om GDPR her.Den afløser ... Læs mere »

12th Mar 2018
Joomla med PHP 7 support

Joomla understøtter nu PHP 7Vidste du at den nye Joomla 3.5.1 nu understøtter det nye PHP 7 med fuld musik, det vil sige at du kan gøre brug af vores PHP 7 i dit cPanel og dermed hente helt vanvittige hastigheder i din Joomla installation hos WPhosting, vi snakker rigtig meget hastighedsforskel, når du skifter til PHP 7 Prøv at tjekke det ud ... Læs mere »

8th Apr 2016
Optimering af billeder i din Wordpress

Vi får ofte spørgsmål omkring optimering af billeder i Wordpress, vi har været ude og kigge os omkring og har fundet en super god guide til dig, der fortæller om både forskellige værktøjer til at optimere dine billeder med og også forklaringer på hvad optimering er for en størrelse og hvorfor man skal optimere billederne.Vi håber du ... Læs mere »

22nd Mar 2016
Hvorfor skal du vælge WPhosting?

Det kan siges meget enkelt.

Vi kan ting med Wordpress, andre hosting udbydere ikke kan og vi tilbyder mange ting til Wordpress, andre hosting udbydere ikke kan tilbyde.

Ganske enkelt, Alle kan hoste Wordpress, WPhosting gør det bare lidt bedre end alle andre, det er hele forskellen.

 

19th Mar 2016
1 2 3