Standard eller catch-all-mail-adresse er den mailadresse, som alle e-mails, rettet til en ikke tilgængelig eller fejlagtigt indtastet E-mail konto på dit domænenavn dirigeres til. Hvis en person sender en mail til info@yourdomain.com og du ikke har en sådan postkasse, vil catch-all løsning sende denne e-mail til din Standard eller catch-all-mail-adresse e-mail-adresse.

Hvordan opretter eller ændrer du din Standard eller catch-all-mail-adresse ?

1. For at få adgang til autosvar menuen skal du klikke på ikonet Standard adresse (default Adress) i dit cPanel interface.
standard-mail-1

• Fra drop-down menuen, vælg (sub)domæne, som du gerne vil oprette som Standard eller catch-all-mail-adresse.

standard-mail-2

• Du har her flere muligheder at vælge imellem:
    • Du kan videresende alle ikke tilgængelig mails til en E-mail-adresse; i dette tilfælde skal du skrive E-mail adressen i feltet.
    • Du kan kassere alle ikke tilgængelig mail med en fejl til afsenderne; i dette tilfælde skal du skrive den meddelse, som vil blive sendt til afsenderne.
    • Fra Avancerede indstillinger kan du kassere alle ikke tilgængelig mail, send (pipe) det til et program eller videresende det til system kontoen.

standard-mail-3

• Klik på Skift for at anvende indstillingerne.

Kontroller venligst din standard (catch-all-mailadresse) fra tid til anden for at sikre, at den ikke er fyldt op med nødvendige/unødvendige meddelelser.
PS.Dette er en af de "farer" ved en catch-all-mailadresse, at den gemmer ALT mail og dermed kan du lynhurtigt fylde din mailbox op.