Opsætning af Autosvar

Med Autosvar kan du indstille automatiske svar til din E-mail konto. For eksempel kan dine kunder får en bekræftelse på forskellige ting, eller hvis du går på ferie, kan du informere dine venner, forretningsforbindelser osv at du ikke er tilgængelige i øjeblikket og evt. henvise til en kollega i autosvaret.

Hvordan opretter du Autosvar:
  • for at få adgang til autosvar menuen skal du klikke på ikonet autosvar i dit Cpanel.

auto-svar-1

• Hvis du vil tilføje en ny autosvar, skal du klikke på knappen Tilføj Autosvar.

auto-svar-2

• Indtast den E-mail-adresse, du ønsker at sende auto-svar fra, det navn, du ønsker at meddelelsen kommer fra, hven den er til, derefter skal du vælge et tegnsæt fra drop-down menuen og vælge, om beskeden vil blive vist i HTML-format. Endelig skriver du din besked som du vil fortælle dem der modtager dit Autosvar.

auto-svar-3

• Klik på knappen Opret/Rediger for at oprette autosvar.
  • Du kan ændre et eksisterende autosvar ved at klikke på Rediger ved siden af den.

auto-svar-4

• Hvis du vil slette et autosvar, skal du blot klikke på linket Slet ud for den.
  • Kontroller altid, at du bruger en gyldig E-mail-adresse i E-mail-feltet.