Hvordan man bruger webmail få adgang til sin E-mail konto

Du kan enten bruge webmail eller en E-mail-klient (f.eks. Outlook, Thunderbird, MAC mail etc.)

Du kan nemt få adgang til din webmail ved blot at gå til: http://www.ditdomæne.com/webmail, hvor 'ditdomæne.com' er dit faktiske domænenavn. Hvis dette ikke virker for dig, kan det være muligt, at din internetudbyder blokerer adgangen til ikke standard porte indlæst via en SSL-forbindelse. Hvis du løber ind i dette problem, så kontakt supporten.

webmail

1. Hvis du logger ind på din webmail via Webmail ikonet fra dit cPanel, vil du altid blive logget ind med din registrerede mail adresse.
Vi anbefaler ALTID at bruge en alternativ mail adresse som den registrerede mail adresse, brug f.eks. hotmail, Gmail, Live mail eller lignende som din registrerede mail adresse.

For at logge ind på en af dine E-mail konti fra dit cPanel, skal du gå til E-mail Konti og derefter klikke på linket Adgang Webmail til den konto, du vil have adgang til. Her skal du indtaste adgangskoden, der svarer til den konto du vil ind på, og klik på Login.

1. Hvordan sender man Emails via webmail?

Du kan super nemt sende E-mails via den webmail klient du har valgt. Bare find Ny besked knappen i Horde, Compose knappen i Squirrelmail eller opret ny meddelelse knappen i RoundCube og du vil være i stand til at begynde at skrive meddelelsen, nemmere kan det ikke blive at sende en E-mail.