Du kan i Domæne afsnittet i dit Cpanel administrere dine underdomæner, addon domæner og parkerede domæner. Du kan også administrere omdirigeringer, viderestillinger af dine webadresser. Derudover kan du administrere domænenavn overførseler, og du kan registrere et nyt domæne, ændre det primære domæne navn til din konto og administrere DNS konfigurationen af dine domæner.

• Underdomæner - Du kan også her tilføje underdomæner for din primære, parkerede og addon domæner.
domain-sek-2

• Omdirigeringer - Du kan også her lave en midlertidig eller en permanent omdirigering af din hjemmeside til en anden eller fra en fil til en anden. Du kan også lave en wild card omdirigere for alle filer under en mappe etc.

domain-sek-3

• Domæneregistrering Overførsel - Hvis du har et domænenavn med f.eks. en af følgende extensions - .com, .net, .org, .info, .biz, .us, .dk, .org.uk og du ønsker at administrere dit domæne mere bekvemt sammen med dit hotel, kan du overføre dit domænenavn til WPhosting.
  • Registrer nyt domæne - Hvis du har brug for en ny domænenavn til din konto, kan du registrere det gennem WPhosting.
  • Domæneregistrering manager - Administrer dit domæne DNS og WHOIS information.
  • Primær Domæneregistrering ændring - Du kan ændre det primære domæne navn til din konto til et andet.

Advanced DNS Zone Editor - Dette værktøj giver dig avancerede muligheder, når du redigerer din DNS zone.
Simple DNS Zone Editor - Et enklere men effektivt værktøj til at styre din DNS zone.