Hvem og hvad er WPhosting?

WPhosting er startet ud fra et success kriterie der siger at vi skal være anderledes end alle andre indenfor hosting branchen, vi bekymrer os rent faktisk om vores kunder og ikke mindst om den enkelte kunde, hos WPhosting er du ikke bare en "konsumer vare" eller en af mange der bare skal køres igennem systemet, vi tager den enkelte kunde i hånden og hjælper individuelt når dette er nødvendigt.

Det vil sige at du som WPhosting kunde ikke bare regnes som en i flokken af kunder, nej der bliver lyttet til dine problemer og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe den enkelte kunde, vi passer på dig og dine ting.

Gratis testmiljø

Vi tilbyder dig et gratis testmiljø, hvor du kan teste dine websites inden du lægges ud live på nettet, skal du lave ændringer, tilretninger, tilføjelser osv, kan dette gøres direkte i dit testmiljø, inden det sendes live ud på nettet, testmiljøet kører direkte inde fra dit kontrolpanel.

Disk Plads og Båndbredde

Vi har autoskalering på vores servere, dette betyder at din server aldrig vil løbe tør for diskplads, båndbredde etc. da dette helt automatisk skalleres op når serveren når ned under en vis mængde diskplads, båndbredde, CPU etc. din sikkerhed for at tingene altid kører optimalt.

Automatisk installering af Scripts

Du kan få det script du vil bruge installeret helt automatisk og helt gratis, dette bestiller du allerede når du køber hotellet. så det er klar allerede første gang du logger ind på dit nye hotel, vi har mere end 350 Scripts at vælge imellem f.eks. Wordpress, Joomla, Magento, Prestashop osv.

24/7 Support

Vores teknikere er på arbejde 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Vi besvarer tickets 24/7 hvilket for dig betyder at du som oftest har svar på din ticket indenfor meget kort tid!

SuperCacher

Vi tilbyder SuperCacher på alle vores webhoteller, dette gør dit website bliver helt op til 4 gange hurtigere og kan klare helt op til 100 gange mere trafik, før det kan mærkes på hastigheden, noget helt unikt, som kun WPhosting kan tilbyde.

Dansk cPanel - eller vælg det sprog du nu foretrækker

Vores Cpanel er som standard sat op til at være Dansk, dog har du naturligvis muligheden for at vælge et andet sprog, hvis du foretrækker dette, det er 100% dit valg.

1-klik Toolbox

Vi har valgt at bruge Softaculous som vores 1-klik Toolbox, hvor du har mere end 350 forskellige scripts at vælge imellem, få installeret dit script på få minutter med vores 1-klik Toolbox eller bestil gratis automatisk installation når du bestiller dit webhotel.

Powered by WHMCompleteSolution