Company

Home > Company
 

WPhosting blev grundlagt i 2015 af en flok gamle rotter i faget, som har arbejdet siden begyndelsen af dette årtusinde med hostingbranchen og har således stor erfaring indenfor hosting- og domænebranchen.

Vi mente, at der var brug for et webhotel på det danske marked, der var specialiserede i WordPress og hosting af WordPress. Vi havde fra start af en målsætning om at vores kunder trygt skulle kunne benytte vores servere og tjenester til primært WordPress, men også andre CMS-systemer.

Derfor har vi ikke nogle begrænsinger hvad angår hvilke scripts, moduler eller andet man må bruge på sit webhotel. Dette for at sikre vores kunder den ultimative WordPress-oplevelse og føle at netop deres side skiller sig ud fra andre.
Vi forsøger samtidigt at opretholde den bedst tænkelige support og hjælp til vores kunder.

Velkommen til WPhosting!

Gratis testmiljø

Vi tilbyder dig et gratis testmiljø, hvor du kan teste dine websites inden siden lægges ud live på nettet. Så vil du lave ændringer, tilretninger, tilføjelser osv, kan dette gøres direkte i dit testmiljø, inden det lægges online. Testmiljøet, som kaldes staging, kører direkte inde fra kontrolpanelet.

Diskplads og båndbredde

Vi har autoskalering på vores servere, dette betyder at din server aldrig vil løbe tør for diskplads og båndbredde da dette helt automatisk skaléres op når serveren når ned under en vis mængde diskplads, båndbredde, CPU osv.

Automatisk installering af scripts

Du kan få de scripts eller CMS-systemer du vil bruge installeret automatisk og helt gratis. Vi har mere end 350 scripts og CMS-systemer at vælge mellem f.eks. WordPress, Joomla, Magento, Prestashop osv.

24/7 Support

Vores teknikere er på arbejde 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Vi besvarer tickets 24/7 hvilket for dig betyder at du som oftest vil få svar på dine spørgsmål indenfor ganske kort tid.

SuperCacher

Vi tilbyder SuperCacher på alle vores webhoteller, dette gør dit website bliver helt op til 4 gange hurtigere og gør at det kan klare helt op til 100 gange mere trafik, før det kan mærkes på hastigheden. SuperCacher er gratis at bruge hos WPHosting og kan enkelt installeres i kontrolpanelet

Dansk kontrolpanel

Vores kontrolpanel, som er det populære Cpanel, er som standard sat op til at være dansk, dog har du naturligvis muligheden for at vælge et andet sprog, hvis du foretrækker det.

1-click toolbox

Vi har valgt at bruge Softaculous som vores 1-click toolbox, hvor der findes mere end 350 forskellige scripts at vælge imellem. På den måde kan du få installeret dit script eller CMS-system på få minutter.