Hvad siger du til at få hosting af din Wordpress, på servere der rent faktisk er bygget og konfigureret til det, ville det ikke være et stort plus i forhold til at have din Wordpress hostet på en helt almindelig server, der ikke tilbyder dig noget specielt i forhold til dit valgte CMS system.

Vi tilbyder dig denne ekstra service, da alle vores servere er nøje bygget og konfigureret til Wordpress, man kan sige at vi er et Dansk modstykke til den populære amerikanske wpengine, som netop er meget populær, fordi de er målrettet et bestemt CMS system, dog tilbyder vi endnu flere special værktøjer, hastigheder etc. end konkurrenterne gør, fordi vi har en meget stor organisation i ryggen af special uddannede folk.

Vores sidste nye "skud på stammen" er vores gratis SSL produkt, som kan installeres direkte fra dit eget cPanel, og det kan installeres på samtlige domæner, subdomæner etc. uden at det koster noget som helst, en ganske gratis service fra os til brugerne.

Vi er endnu ikke så store, men vi vokser for hver dag der går, og inden længe vil vi også så småt begynde at brede os ud over Danmarks grænser, vi har både folkene til det og ikke mindst teknikken bagved, der giver os den basis der skal til, for at vokse og gro ud over landegrænserne.

Foreløbig har vi fravalgt at have investorer involveret hos WPhosting, vi har haft flere forespørgsler, men vi afventer den/de rigtige partner(e), vi arbejder løbende med de forespørgsler og henvendelser vi får omkring investeringer i WPhosting.

Vores langsigtede mål hedder udbredelse af WPhosting til hele EU på 4-5 forskellige sprog, noget vi arbejder med i kulissen.

Men nu ikke mere snak, det er tid til handling, vil du også have fuld knald på dine Wordpress websites, så tag en en snak med WPhosting om at komme hjem med din Wordpress installation, ude er godt men hjemme er nu altid bedst og hjemme for en Wordpress installation er WPhosting.dkTuesday, February 16, 2016

« Tilbage