Vi er nu færdige med opgradering af både Website og WHMCS, det er blevet rigtig godt syntes vi, masse af nye ting til kunderne og et endnu smukkere interface, både på selve websitet og ikke mindst i vores kundecenter, vi er super tilfredse med resultatet, det har været arbejdet værd syntes vi.

Websitet ar fået en overhaling og en opdatering, så det er blevet endnu nemmere at overskue, i særdeleshed har selve support og indkøbskurven fået en ordentlig omgang, så det er kommet "up to date" og er blevet nemmere at arbejde med og ikke mindst ser meget mere professionelt ud.

WHMCS er opgraderet til seneste version 6.02 og der er virkelig sket noget med den, det smitter naturligvis også af på kunderne, der stort set har fået et helt nyt kundecenter samtidig med at vi har opgraderet til WHMCS version 6, der er masser af nye ting at lege med derinde, tag selv et kig på det, vi syntes det er blevet kanon godt og flot derinde.

Vi håber i også liver glade for alle de nye ting efter denne ret store opgradering af vores systemer, hvis der er spørgsmål eller du opdager noget uhensigtsmæssigt, så lad os det endelig vide.

God fornøjelse med alle de nye ting.

//WPhosting teamet

Wednesday, September 23, 2015

« Tilbage