Wordpress sikkerhed

Vi kan anbefale at bruge dette plugin til ekstra sikkerhed på din Wordpress installation:

http://wphosting.dk/knowledgebase/268/Sikkerhed-pa-din-Wordpress.html

Den giver dig ekstra sikkerhed direkte på din wordpress, udover den store sikkerhed vi tilbyder direkte på serverne.

19th Feb 2016
ALERT - er dit website eller webshop sikret ?

For få timer siden blev en kritisk "fejl" i GNU C-bibliotek (glibc) annonceret sammen med en "proof of concept" for angrebet. Dette bibliotek er en af de vigtigste komponenter i de fleste Linux-distributioner (hvis ikke alle), herunder dem, der anvendes til server OS'er. Uden at gå for meget i tekniske detaljer, kan en hacker udnytte den til at ... Læs mere »

18th Feb 2016
Hjemme er bedst for Wordpress

Hvad siger du til at få hosting af din Wordpress, på servere der rent faktisk er bygget og konfigureret til det, ville det ikke være et stort plus i forhold til at have din Wordpress hostet på en helt almindelig server, der ikke tilbyder dig noget specielt i forhold til dit valgte CMS system. Vi tilbyder dig denne ekstra service, da alle ... Læs mere »

16th Feb 2016
WPhosting tilbyder nu Gratis SSL

Det er med stor glæde og fornøjelse at WPhosting nu kan tilbyde alle kunder GRATIS SSL på alle hoteller, domæner, subdomæner etc. Vores samarbejdspartner på server siden har nu frigivet, så alle kan få gratis SSL installeret. Hvad indeholder og er dette gratis SSL så: Det er 100% gratis Super nem installation Ingen irriterende ... Læs mere »

2nd Feb 2016