Automatisk CMS installering

Vi har hos WPhosting automatisk installation af et af vores mere end 350 scripts (CMS) på dit hoveddomæne, når du køber et hotel hos os.

Det betyder at du ikke selv skal bøvle med at installere det script (CMS) du skal bruge, det gør vi helt automatisk for dig, allerede i købsprocessen, så det ligger klar til brug når du logger ind på dit nye webhotel

Hvordan fungerer automatisk installation:
  • Registrer en konto hos WPhosting
  • Vælg det webhotel du vil købe
  • Vælg det script (CMS) du vil have installeret på det domæne du har angivet skal være hoveddomæne på hotellet
  • Betal for dit webhotel
  • Hotellet oprettes & og dit CMS installeres, helt automatisk
  • Du modtager dine login koder

Du vil nu få tilsendt diverse koder til dit hotel, du vil når du logger ind første gang på dit kontrolpanel, kunne se at dit script (CMS) allerede ligger installeret på dit hotel, lige klar til at bruge.

Du kan her se hvilke scripts (CMS) systemer vi tilbyder her hos WPhosting, der er mere end 350 at vælge imellem: http://www.softaculous.com/software/