HHVM Cache - speed din backend, checkout etc. op

WPhosting sætter nu turbo på din backend, checkout etc.

Vi er glade fo,r at kunne fortælle, at du nu også kan bruge HHVM på alle vores webhoteller. HHVM er en fantastisk teknologi, der bruger en just-in-time kompilerings metode til at opnå total overlegen hastighed ved håndtering af PHP-scripts, og dermed gør PHP-baserede hjemmesider hurtigere.

Hvorfor skal du overveje at bruge HHVM?

Et ord - hastighed. HHVM er betydeligt hurtigere, end samtlige PHP 5.x versioner der er i øjeblikket. Det er oprindeligt udviklet af FaceBook og er udviklet med en tanke, nemlig hastighed, det kan gøre dit website en hel del hurtigere end hvis du bruger almindelig PHP til afviklingen.

Tests har vist, at det kan gøre nogle af de ting hurtigere der normalt ellers er svære at sætte ekstra far på, det gælder bl.a. backend, din checkout side i din shop, det kan give helt op til 10 gange hastigheden på disse ting ved at bruge HHVM, det vil sige, at på de ting som almindelig dynamisk cache ikke laver cache på (fordi man af sikkerhedshensyn til data, ALDRIG laver cache på disse sider) der vil HHVM tage over og booste tingene.

Test viser at HHVM kan booste op til 2 gange hastigheden på det der allerede kører dynamisk cache på, hvorimod det på det der ikke kører dynamisk cache på kan blive boosted med helt op til 10 gange hastigheden, ret imponerende hvis jeg selv skal sige det og netop en af de ting mange har savnet at uanset hvormeget de forsøgte at booste websitet, så blev backend, chcckout etc. aldrig hurtigere, det problem er nu løst med HHVM.