• Sådan får du adgang til værktøjet
  • Sådan tilføjer du websites til værktøjet
Login på dit cpanel, dette er som standard Paperlantern tema, det skal du ændre til X3 for at kunne tilgå værktøjet

test1-1
  • Klik derefter på Staging
test1-2

Sådan får du adgang til selve værktøjet:

• Testmiljø værktøjet er tilgængelig gennem din cPanel. Vi tilbyder i øjeblikket testmiljø til Joomla og WordPress

test1-3

Sådan tilføjer du websites til værktøjet:

• Alle Wordpress & Joomla installationer lavet med et af vores værktøjer, vil som standard vises i det næste vindue, har du lavet en manuel installation, skal du selv tilføjere den i testmiljø værktøjet
  • Klik på tilføj Wordpress eller Tilføj Joomla

test1-4

• På den næste skærm, vil du se en dropdown menu af alle domæner, der er på din konto
  • Hvis du har installeret i en undermappe, skal du blot vælge domænet og skrive mappen det er installeret i
  • Tryk til sidst på knappen Tilføj URL til listen denne installation i værktøjet
test1-5