Oprettelse testmiljøer af din hjemmeside er virkelig nemt og ligetil. Du skal blot følge disse instruktioner, og du kan arbejde på den nye udvikling's kopi af dit websted på ingen tid.

Denne guide indeholder følgende:

• Vælg den WordPress/Joomla Installation, du ønsker at arbejde med
  • Vælg, hvad der skal indgå i dit testmiljø fra websitet
  • Password Beskyt kopien du skal arbejde med
VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT

For at sikre stabiliteten og optimal ydeevne på vores servere, gælder følgende begrænsninger, når du opretter nye testmiljøer/kopier af dit website:

• Websitets database skal være under 100MB
  • Du skal have under 500 tabeller i din database
  • Du skal have mere end 20% ledig plads på din konto
  • Du kan maksimalt have op til 10 testmiljøer pr konto
  • Du kan lave op til 15 testmiljø operationer dagligt
Disse regler er naturligvis lavet for både din og andre kunders skyld, så testmiljøerne ikke "overtager" serveren helt.

Vælg den Wordpress eller Joomla installation du vil arbejde med:

• Oprettelse af et testmiljø af dit webssite er meget enkel
  • Bare find din WordPress eller Joomla installation, som du ønsker at arbejde på i listen i værktøjet
  • Eller tilføj den, hvis den mangler, og klik på Opret knappen.
test2-1

Vælg hvad din test kopi skal indeholde:

• Vores værktøj analyserer først selve mappen den er installeret i
  • Hvis der er nogen filer eller mapper i roden af dit webssite, som ikke er en del af standardprogrammets struktur, bliver du spurgt, om du ønsker disse føjet til din test kopi eller ej
  • For eksempel, hvis du har uploadet en mappe med familiebilleder, og du ønsker ikke dem kopieret med i test miljøet, simpelthen fordi de ikke vil være en del af det website, du udvikler på nu
På den anden side, hvis du vil have f.eks. JavaScript, billeder eller andre ressourcer fra en sådan mappe eller endog fra rodmappen på dit websted - skal du tjekke af ud for deres navne, og de vil blive tilføjet til din test kopi. Når du har besluttet, hvilke af dem, du har brug for, skal du klikke på knappen Fortsæt for at fortsætte.

test2-2

VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT

Hvis du IKKE har noget der falder udenfor normal struktur eller noget du skal have med fra andre mapper, vil din test kopi blive lavet omgående.

Password beskyt din testmiljø kopi:

• Dernæst vil vores testmiljø værktøj spørge dig, om du ønsker at password beskytte testmiljø kopien af din hjemmeside
  • Vi anbefaler, at du gør dette af to grunde
    • Søgemaskiner kan gennemgå dit websted og straffe dig for at have kopieret indhold (duplicate content)
    • Dine besøgende og / eller konkurrenter kan se de nye ting, du udvikler, før de er lanceret

Men hvis du foretrækker det, kan du vælge ikke at password beskytte din testmiljø kopi. Uanset hvad, skal du klikke på knappen Fortsæt for at afslutte oprettelsen af din testmiljø kopi.

test2-2

Det var faktisk alt du skulle gøre, din testmiljø kopi er nu klar til brug.