Hvordan administrerer du alle dine testmiljø kopier.

Du vil se en liste direkte i testmiljø listen over dine testmiljø kopier, du skal blot klikke på den du ønsker at administrere.

test3-1
Du vil nu se følgende skærmbillede:

test3-2
Du kan administrere dine testmiljø kopier her og lave følgende med dem:

• Push to Live - når du er færdig med at foretage ændringer i din testmiljø kopiere og du er tilfreds med resultatet, kan du trykke på denne knap og erstatte dit live website med testmiljø kopien
  • Destroy Copy - tryk på denne knap, hvis du ønsker at slette din testmiljø kopi
  • Replicate - denne knap kloner din nuværende testmiljø kopi. Det er nyttigt, når du ønsker at teste noget uden at skulle foretage alle de ændringer, du har foretaget til testmiljøn kopien, da du har oprettet den
  • Password Protection - hvis du har ikke beskyttet din testmiljø kopi da du lavede den, eller du ønsker at ændre din adgangskode, kan du gøre dette ved at klikke her
  • Admin Panel - genvej til admin panel af din testmiljø kopi af WordPress eller Joomla
  • Create a Git Repo - denne knap vil skabe et Git repository af din testmiljø kopi