Der er 2 måder du kan skubbe dit website live på, du kan her læse om hvordan de 2 måder fungerer og hvordan du bruger dem og vælge hvilken måde der passer dig bedst.

Denne guide indeholder følgende:

• Hvordan får du adgang til at skubbe den live
  • Brugen af den enkle metode
  • Brugen af avanceret metode
Hvordan får du adgang til at skubbe den live:

• Når du er færdig med dine ændringer i din testmiljø kopi, er det tid til at sende den live igen
test4-1
Vælg en af ovenstående 2 metoder til at sende websitet live.

test4-2

Den enkle metode:

• Easy Push gør præcis det den siger, med et enkelt klik, overskriver du med din testmiljø kopi over dit nuværende live website
  • I denne proces vil både filer og database på dit nuværende live website blive overskrevet med din testmiljø kopi.
Hvis du ikke ønsker at foretage en fuld overskrivning af dit nuværende live website, skal du bruge den avancerede metode.

Den avancerede metode:

• Den avancerede metode vil sammenligne alle ændringer, du har foretaget på filer og database i din testmiljø kopi
  • Du kan vælge, hvilke af de ændrede filer og tabeller, du ønsker at skubbe til dit live website.

test4-3

Den avancerede metode er egnet i rigtig  mange tilfælde. Lad os tage et eksempel, hvis dine besøgende har kommenteret nogle af dine WordPress indlæg, og du ikke ønsker at overskrive _comments tabellen. Denne måde at skubbe dine ændringer live på giver dig al den fleksibilitet, du har brug for.

Du har fuld kontrol på over alle dele af testmiljø kopien, der vil blive lagt live. Her er en liste over de elementer, du kan vælge, om de skal sendes live eller ej:

• Filer og mapper - alle ændringer på de filer og mapper i din testmiljø kopi vil blive vist, så du kan vælge, hvad der præcist skal skubbes live
  • Databasetabeller - hvis du har lavet nogen databasetabeller ændringer, vil du kunne vælge, om du vil skubbe dem live eller ej
  • Database Views - alle ændringer du har lavet på testmiljø kopien vil blive vist, så du kan tjekke dem, og se om de skal skubbes live eller ej
  • Database Rutiner - hvis du har tilføjet / fjernet / opdaterede nogen MySQL rutiner, vil du være  her kunne bestemmer om de skal skubbes live eller ej