Testmiljø - Restore af dit gamle live website

Hvis noget går galt med dit primære website, efter at du har skubbet din testmiljø kopi live, så fortvivl ikke - der er naturligvis oprettet en sikkerhedskopi af dit gamle live website, hver gang du skubber en testmiljø kopi live, oprettes der en kopi af originalen.

Gendan dit gamle live website, klik på knappen Restore Backup i toppen af dit testmiljø management skærmbillede.

test5-1

Du vil blive bedt om at vælge en dato og tid, som du vil dit gamle live website skal gendannes fra. Vælg en af de tilgængelige gendannelsespunkter fra rullemenuen og tryk på OK.

test5-2

• Bekræft at du virkelig vil gendanne fra den valgte backup, tryk derefter OK

test5-3

Der går nogle få øjeblikker og derefter er den gendannet.