Sådan installerer du SSL på dit domæne

Det er enkelt og nemt at installere SSL på dit domæne og det bedste af det hele: Det er gratis!

For at installere SSL gør du således:

Log ind i cPanel.
Klik på "Let's encrypt" under "Sikkerhed" (Security)

Let's encrypt

Du vil nu være klar til at installere SSL-certifikatet.

SSL 1

Ud for "Domain" vælger du hvilket af dine domæner certifikatet skal installeres på.
Ud for "Email" skriver du den mailadresse dit certifikat skal være tilknyttet.
Til sidst klikker du så på "Install" og certifikatet bliver installeret på dit domæne.

SSL 2

Du kan gratis installere SSL-certifikater på alle dine domæner.
Hvis du ikke kan vælge dit domæne, så husk at det skal først være tilføjet som et Tilføjelsesdomæne (Addon domain).