Sådan installerer du SuperCacher

SuperCacher øger drastisk antallet af hits et websted kan håndtere og øger hjemmesidens hastighed betragteligt.
SuperCacher mindsker samtidigt kraftigt ressourceforbruget af CPU og RAM på serveren.
SuperCacher indeholder 4 forskellige caching muligheder for maksimal optimering af dine hjemmesider. Vi vil i denne vejledning fokusere på 3 af disse muligheder.

For at kunne bruge SuperCacher skal du installere en SuperCacher plugin i din Wordpress-administration.
Gå til Plugins - Tilføj nyt i din administration:

I søgefeltet skriver du "SuperCacher" og klikker på Søg-
Så vil denne plugin komme frem, der også hedder "SG Optimizer":

Klik på Installer og derefter på Aktiver.
Nu er selve dit SuperCacher plugin installeret.

Log derefter ind i dit cPanel og find SuperCacher-ikonet under Avanceret:

Den første mulighed du har er at aktivere Static Cache, sæt den til ON ud for dit domæne eller ud for dine domæner:

Klik derefter på "Level 2: Dynamic Cache" i fanebladene.

Klik også her på ON-knappen for at aktivere det på dit domæne eller domæner:

Klik derefter på Level 3: Memcached i fanebladene.
Klik også her på ON-knappen for at aktivere det på dit domæne eller domæner:

Så er du klar og har nu optimeret din side med SuperCacher, hvilket gør dit website hurtigere i stand til at modtage langt flere besøgende ad gangen. Samtidigt sparer dit website nu også på serverens ressourcer, hvilket er med til at sikre serverens stabilitet.

Hvis du gerne vil vide lidt mere om de forskellige cache-muligheder og hvad de gør, så har vi lavet en lille oversigt nedenfor:

• Static Cache
    • Når en side er indlæst, laver den en kopi af det statiske indhold - billeder, CSS, JavaScript, osv og lægger dem direkte ind i serverens RAM. Næste gang dine besøgende indlæser din hjemmeside, er indholdet hentet direkte fra serverens RAM, som er betydeligt hurtigere end serverens harddisk. Denne type caching kan anvendes til alle typer af hjemmesider.

• Dynamic Cache
    • En anden mulighed der også er baseret på Varnish. Dette er en yderst effektiv løsning til dynamiske websites som f.eks Joomla, Wordpress og Magento. Det cacher den HTML-output der er lavet af din PHP kode og leveres direkte fra RAM, i stedet for at generere det hver gang. For at drage fordel af denne caching form, skal du uploade et plugin der er udviklet af os til din Joomla eller WordPress og derefter aktivere tjenesten.

• Memcache
    • Dette er et meget populært caching system, der bruges af mange databasetunge websites som f.eks. YouTube, Facebook, Wikipedia og mange andre. Det cacher resultaterne fra databaseforespørgsler i ram, dette gør din hjemmeside voldsomt hurtigere. Det sparer desuden på ressourceforbruget på serveren.