Sådan installerer du Wordpress

Det er ganske enkelt at installere Wordpress eller andre CMS-systemer i cPanel.
Log først ind i cPanel.

Når du er logget ind, så klikker du på værktøjet Softaculous som befinder sig under "Software og tjenester"(Software & Services).

Softaculous

Når du er inde i Softaculous, får du mulighed for at installere Wordpress og mange andre programmer.

Wordpress

Når du har klikket på Wordpress, så klikker du derefter på Install Now og Wordpress installeres dermed.

Installering
Du er nu klar til at bruge Wordpress!