Hvordan flytter jeg min Wordpress-side fra mit gamle webhotel til jer?

Der findes flere forskellige måder at flytte en Wordpress-installation fra dit gamle webhotel til WPhosting.
Hvis det gamle webhotel også har cPanel, gør det ting og sager lidt nemmere.

Lav overflytning ved hjælp af plug-in:
En rimelig enkel måde at overflytte sin Wordpress-installation på, er ved at bruge plug-in. Denne plug-in installeres i den nuværende Wordpress-installation på det gamle webhotel.
Et godt værktøj til det er Duplicator, som du kan downloade her.

Hvad gør Duplicator?
Duplicator opretter en pakke, der bundler alle websteds plugins, temaer, indhold, database og WordPress-filer til en simpel zip-fil kaldet en pakke.
Denne pakke kan derefter bruges til nemt at migrere et WordPress-websted til ethvert sted, du ønsker.
Flyt på samme server, på tværs af servere og stort set alle steder, et WordPress-websted kan være vært for.
WordPress er ikke påkrævet til installation, da pakken indeholder alle websider.

En anden løsning er BackupBuddy som kan downloades her.

BackupBuddy gør i princip det samme som Duplicator. Udviklerne har lavet denne video, som forklarer processen i at lave en backup af sin Wordpress-installation og geninstallere den her.

Lav overflytning manuelt:
En tredje måde er den manuelle, hvor man manuelt laver en backup og derefter manuelt uploader sin backup.
Det kræver lidt mere teknisk snilde, men er ikke en umulig opgave.
Hvis dit gamle webhotel har cPanel, så kan du bruge File Manager (Filhåndtering) i cPanel og lave en backup af din public_html mappe.

FTP:
Du kan også vælge at bruge et FTP-program til det.
Til Windows kan du f.eks bruge Filezilla
Til MacOS kan du bruge Transmit
Download hele din public_html mappe eller den mappe hvori du har din Wordpress-installation på dit gamle webhotel.
Din backup kan derefter uploades til din public_html mappe hos WPhosting.
WPEplorer har en udmærket guide i hvordan man migrerer sin Wordpress-side fra en server til en anden her.

PHPMyAdmin:
Du skal også tage en backup af din database på dit gamle webhotel.
Det kan du gøre i PHPMyAdmin i cPanel under backup. Se til at den gemmes som en .sql fil.
Derefter uploader du din database i PHPMyAdmin i dit cPanel hos WPhosting.
Denne guide viser dig hvordan du laver backup af din database og også hvordan du uploader den.

Kontroller nu, at siden ser rigtig ud, inden du sletter noget på dit gamle webhotel!

• wordpress, flytte