Du kan med Addon funktionen tilføje addon domæner til din konto. Et addon domæne giver dig mulighed for at få flere domæner på samme hotel, og styre dem allesammen fra samme login.

Tilføj et Addon Domæne:

• For at få adgang til Addon Domains værktøjet, skal du klikke på Addon domæne ikonet i dit Cpanel.
  • Indtast navnet på addon domæne i tomme felt ved siden af Nyt domæne navn.
  • Indtast navnet på den mappe, der indeholder det underdomæne, at addon domæne vil pege på i det tomme felt ved siden af Subdomæne / FTP Brugernavn: (Denne mappe vil være det sted for addon domæne filer, ligesom public_html er placeringen for din primære domæne filer.)
  • Indtast adgangskoden til det nye addon domæne, og klik på Tilføj domæne!
  • PS. Du vil normalt kun behøve at udfylde domænenavnet og password, resten udfyldes automatisk
Fjerne et Addon Domæne:

• For at få adgang til Addon Domains værktøjet, skal du klikke på Addon domæne ikonet i dit Cpanel.
  • For at fjerne et addon domæne, skal du klikke på Fjern ved siden af domænet.
Du kan også omdirigere addon domæne til en anden URL ved hjælp af Manage Redirection.