Max Upload størrelse - Filemanager

Hvis du uploader via Filemanager i Cpanel er der som sådan ikke nogen maximum størrelse på filerne, men da den jo er afhængig af en mængde andre ting, anbefaler vi altid at uploade via et FTP program, hvis det er store filer.

Vi anbefaler Filezilla, som er et nemt program at bruge og det kan gratis hentes direkte fra vores download bibliotek her: https://wphosting.dk/downloads.php