Sådan kontrolleres loggen i din FTP-klient?

FTP loggen kan være meget nyttigt, når du foretager fejlfinding af f.eks. forbindelse eller andre problemer med din FTP-konto. Det holder styr på alle FTP kommandoer, du udfører og serverens respons.

Derfor er det godt at vide, hvor du kan skal finde loggen til din FTP-forbindelse. Nedenfor kan du finde detaljerede oplysninger om, hvordan du få adgang til FTP log på de mest populære FTP-klienter.

Filezilla

• Du kan få vist FTP loggen ved at tjekke af i Vis -> Message Log menuen. Du kan se loggen i den øverste del af skærmen. Du kan rulle og kopiere den del af det, at du har brug for.
    Hvis du højreklikker på FTP log felt, kan du vælge "Kopier til udklipsholderen" menu, der vil kopiere hele loggen til klippebordet.

Cyberduck (for Mac-brugere)

• For at aktivere loggen for Cyberduck skal du vælge menuen Vis, og klik på "Toggle Log Drawer" valgmuligheden. Dette vil åbne et panel i bunden. Når du genoprette forbindelsen, vil du være i stand til at se loggen for din FTP-forbindelse der.

CuteFTP

• Hvis du bruger CuteFTP vil du være i stand til at få adgang til din FTP log, hvis du klikker på "Log Window" fanen nederst i programvinduet. Når fanen log åbnes, vil dukunne kopiere linjerne fra loggen direkte derfra.