Hvordan bruger du Filezilla FTP klienten?

FileZilla er en gratis FTP-klient, der er tilgængelig til de fleste populære operativsystemer, herunder Windows og Mac OS. For at kunne bruge denne FTP-klient på din pc, skal du følge disse trin:

• Hent FileZilla til din lokale computer (download)
  • Installere FTP klienten
  • Angiv dine FTP login detaljer
  • Forbind til din FTP-konto på serveren
Du kan hente Filezilla klienten direkte fra vores download bibliotek her: https://wphosting.dk/downloads.php

Du sætter din FTP klienet op sådan her:

• Klik på "File" og vælg "Site manager"
  • FTP navneserver: Indtast dit domænenavn her (hvis ikke dit domæne er på plads eller flyttet endnu, så brug wphosting.dk)
  • FTP brugernavn: dit cPanel brugernavn - HUSK det er dit Cpanel login IKKE dit WPhosting login
  • FTP password: din cPanel adgangskode - HUSK det er dit Cpanel password IKKE dit WPhosting password
  • Porten du skal bruger er 21
  • HUSK at du skal vælge "Only use Plain FTP" under Encryption
Når du er færdig med at indtaste dine indstillinger, opretter du forbindelse til din konto ved at klikke på "Lyntilslut" knappen i din FileZilla værktøjslinje. Når du er tilslutter med succes, vil du se en note i statusområdet øverst på skærmen der angiver, at du er tilsluttet.
  • Filer og mapper på din egen computer vises i "Local Site" vinduet i venstre side af skærmen.
  • Dit webhotel filer og mapper vises i "Remote Site" vinduet til højre.
Du kan nu overføre filer og mapper mellem din lokale computer og din hosting konto ved at trække dem fra i venstre vindue til højre vindue.