Videresendelse af mail omdirigerer al email modtaget på et bestemt domæne navn til et andet domænenavn. For eksempel, hvis vi sætter op at domæne.com skal omdirigere til domæne.net, vil alle E-mails til domain.com omdirigere til den tilsvarende bruger på domain.net. (kim@domæne.com omdirigerer til kim@domæne.com). Enhver POP-konti, der er oprettet under hvert domæne navn vil ikke blive påvirket af denne videresendelse mulighed.

Tilføj en videresendelse:

• For at få adgang til videresendelses menuen, klik på Forwarder/videresend ikonet i dit Cpanel.

videresend-1

• Klik på Tilføj Domæne Forwarder/Videresendere

videresend-2

• Vælg et (sub) domæne fra drop-down boksen og sætte navn på det domænenavn, du ønsker at sende i det tomme felt.

videresend-3

• Klik på knappen Tilføj Domain Forwarder/videresendere for at oprette domæne  videresendelse.
videresend-4
  • For at få adgang til videresend menuen skal du klikke på ikonet tilføj ny videresend/forwarder i dit Cpanel.
  • Under Email Domæne videresend/forwarder vil du se en liste over dine aktuelle videresend/forwarder. Hvis du vil fjerne en videresend/forwarder, skal du klikke på den lille røde X-knappen ved siden af videresend/forwarder.

videresend-5

Du vil blive sendt til en side, der beder dig om at bekræfte. Klik på Slet Domain videresend/forwarder for at slette den.