Hvis du vil slette en E-mail konto, kan du gøre det fra det samme værktøj, du brugte til at oprette konti - værktøjet E-mail konti i cPanel. Du vil finde det under Mail konti.

slet-email-1

• Du skal blot finde den konto, du vil fjerne i tabellen over dine registrerede E-mail konti, og tryk på linket Slet ud for den.

slet-email-2

Du vil blive ført til en side, der beder dig om at bekræfte sletningen. Bekræft, hvis du er sikker på at du vil slette kontoen.