Email videresendelse - Aliases

E-mail-videresendelse er en service, hvorigennem e-mail-meddelelser sendes fra en bestemt konto til en anden. Eksempel: du har oprettet webmaster@ditdomæne.com, info@ditdomæne.com osv men du vil gerne vil have alle ddisse E-mails går til en og samme E-mail-boks, f.eks. kim@ditdomæne.com

Tilføjelse af E-mail videresendelse:
  • For at få adgang til videresendelse/forward menuen skal du klikke på ikonet videresendelse/forwarders på hovedskærmen af din cPanel interface.

e-mail-videresendelse-1

• Klik på Tilføj videresendelse/forward

e-mail-videresendelse-2

• Sæt navnet på den E-mailadresse, du ønsker at sende fra i det første tomme felt. For eksempel: for kim@ditdomæne.com, sætte modtageren i det første tomme felt, Du kan vælge til hvilken adresse den indgående post skal sendes. Den anden mulighed er at vælge en fejlmeddelelse som vil blive returneret til afsenderen.
e-mail-videresendelse-3
Hvis du klikker på Avancerede indstillinger, vil du kunne vælge at videresende beskeden til en system konto.

e-mail-videresendelse-4

• Klik på Tilføj videresendelse/forward for at  at tilføje videresendelsen/forwarderen.
For at slette en videresendelse/forward, skal du blot klikke på knappen Slet ud for den.

e-mail-videresendelse-5

Sørg for at du har stavet begge emailadresser korrekt, når tilføjer videresendelse/forward.